Swingcolor Latex als beste getest

 

Test uitgevoerd door: COT
Testmethode : ISO 11998, EN 13300, ISO 6504-3 methode A, BYK kleurmeter
*Dekvermogen, bij een droge laagdikte van 98%
**hoe lager de schrobvastheid klasse hoe beter

Swingcolor latex als beste getest

Wat is goede verf? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben we de latex op verschilende punten laten testen door een onafhankelijk onderzoeksbureau (COT). De 'Arcticwit' van ons kwaliteitsmerk Swingcolor blijkt de beste koop!

COT - Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie

Het Centrum voor Onderzoek en Technisch advies (COT) is een onafhankelijke onderzoeks- en adviesorganisatie voor de bouw en industrie. Het laboratorium en de adviesgroep hebben meer dan 75 jaar ervaring in het keuren en adviseren met betrekking tot afwerksystemen, constructies en bouwmaterialen. Het COT adviseert en begeleidt opdrachtgevers uit de vastgoed- en de civiele, industriële en maritieme sector op een praktische en resultaatgerichte manier. Met 25 ervaren vakmensen en een ISO 9001-certificering staan wij voor 100 % onafhankelijk onderzoek en advies.
(bron: www.cot-nl.com) 

Verfafdeling

Wij hebben een zeer breed assortiment verfsoorten. Op de BAUHAUS verfafdeling vind je een uitgebreide selectie van merken, soorten en maten. Je hebt dus een enorme keuze: van een goede basislijn tot professionele verf, zoals Swingcolor Vakverven. Maar wij hebben ook bijzondere verfsoorten als Rust-Oleum en Resinence.

Verfmengcentrum

In het verfmengcentrum van BAUHAUS vind je een groot scala aan kleuren en materialen. Staat de juiste kleur er niet kant en klaar bij, dan mengen wij deze voor je.