Verfmengservice

Zonnig geel, klassiek gebroken wit of wordt het toch Caribisch turkoois? De kleurtonen van de wanden en gevels van je huis moeten natuurlijk exact aan je wensen voldoen. De kleurschakering die naadloos op je eigen stijl aansluit, krijg je echter vaak pas door verf te mengen. In het verfmengcentrum van BAUHAUS vind je een groot scala aan kleuren en materialen. Staat de juiste kleur er niet kant en klaar bij, dan mengen wij deze voor je.

We mengen voor jou elke gewenste kleur en verf, van welke soort dan ook: van acryl / waterbasis, alkyd / terpetinebasis, latex, en houtbeschermende verf, tot en met siliconen- en silicaat-gevelverf. Mengen gaat volautomatisch en snel, dus je kunt de gemengde verf direct meenemen. Zo doop je de kwast uiteindelijk in de verfpot met precies jouw kleur. Mooi toch? Veel plezier met verven en inrichten!

Kleurenmeter

Herken je dat? Je hebt gordijnen gekocht en je ziet genoeg mooie verf voor je wanden, maar hoeveel kleuren je ook ziet: ze passen allemaal net niet bij de gordijnen. Of je wilt dat oude kastje verven in een tint die mooi accentueert met je muur, maar jouw kleur zit er niet bij. Geen enkel probleem! Bij BAUHAUS laat je precies die kleur verf mengen die jij zoekt. Dit doen we door middel van onze kleurenmeter. Als je jouw kleurmonster meeneemt, zorgen wij dat jij precies de juiste kleur krijgt.*

* Kleurmonster moet een glad oppervlak hebben.

Bijzondere verfsoorten

Naast mengverf kun je op onze verfafdeling een zeer breed assortiment verven vinden. De BAUHAUS verfafdeling heeft een uitgebreide selectie van merken, soorten en maten. Je hebt dus een enorme keuze: van een goede basislijn tot professionele soorten, zoals Swingcolor Vakverven. Maar je kunt bij ons ook terecht voor bijzondere verfsoorten als Rust-Oleum verf en Résinence verf.