Jouw foto of afbeelding printen in ons printcentrum

Laat jouw favoriete foto of afbeelding printen op canvas, als poster of op behang. Wij hebben een eigen canvasprinter. Dat betekent dat je jouw foto niet hoeft te bestellen, maar direct mee naar huis neemt. Ook handig als je last-minute een persoonlijk cadeau laat maken voor familie of vrienden!

Hoe werkt het?

Neem jouw foto of afbeelding digitaal mee naar onze winkel. Dat kan op een cd, dvd of usb-stick. Onze medewerker controleert meteen of jouw foto van goede kwaliteit is. Een afbeelding met veel mb’s en pixels heeft de voorkeur. Wij adviseren een minimaal formaat van 2000 pixels per meter. Wil je bijvoorbeeld een foto van 60 x 80 centimeter laten printen, dan moet deze minimaal 1200 x 1600 pixels zijn. Is de resolutie te laag? Onze medewerkers van het printcentrum geven jou graag advies.

Bij ons Printcentrum gaan we direct met jouw foto aan de slag, zodat je het resultaat direct mee naar huis neemt!

Bekijk hier de actuele prijslijst van ons Printcentrum.

Mogelijkheden in ons printcentrum

  • Canvas
  • Poster
  • Behang
  • Banner
  • Zelfklevende folie

Foto op canvas

Steeds meer mensen kiezen voor een foto op canvas. We printen je afbeelding met onze canvasprinter en daarna maken wij een houten frame op maat. Hier spannen we het doek omheen. Zodra onze medewerker klaar is, neem je jouw wanddecoratie direct mee naar huis.

Waarom kies je voor een foto op canvas?

  • Stevig canvasdoek van topkwaliteit
  • Geen fotolijst nodig
  • Jouw herinnering als wanddecoratie
  • Voordeliger dan een grote foto incl. lijst

Bekijk de video van ons printcentrum

Uniek in Nederland, jouw foto's worden op canvas geprint waar je bij staat!
Bekijk hier de video van onze canvasprinter.

Poster printen

Print jouw favoriete foto of afbeelding op een poster. Deze hang je gemakkelijk op aan je deur of muur. Ook voor bedrijven zijn posters handig. Breng bijvoorbeeld tijdelijke acties met een poster onder de aandacht in jouw winkel.

Foto op behang printen

Met fotobehang tover jij je saaie witte muur in no-time om in een ruimte met een unieke sfeer. Waan je op een idyllisch eiland met uitzicht op zee, een tropisch regenwoud of jouw favoriete vakantiebestemming. Kies je favoriete afbeelding en wij printen dit op stevig behang. Vergeet niet om behanglijm mee te nemen. Zo geniet je snel van je favoriete uitzicht in huis.

Banners en zelfklevende folie

Ook printen wij jouw logo of afbeelding op banners of zelfklevende folie. Onze banners en spandoeken zijn gemaakt van stevig materiaal. Mooi als decoratie voor je tuin, of handig om de open dag onder de aandacht te brengen van jouw klanten.

Zelfklevende folie is een soort sticker dat je makkelijk op je raam, beursstand of ander oppervlakte plakt. Zo maak je de uitstraling van jouw huis of bedrijf in een handomdraai persoonlijker.