Laat je aankopen door ons bezorgen

 BAUHAUS heeft een enorm assortiment van meer dan 120.000 kwaliteitsproducten, verspreid over vijftien afdelingen: voor je huis, tuin en werkplaats. Bij ons vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt! De vraag is vervolgens of dat wat je hebt gevonden, wel zelf kunt vervoeren. En zo niet, welke mogelijkheden zijn er dan om ze te laten bezorgen?

Jouw aankopen thuis
We kennen het allemaal: je ziet een prachtige deur, maar past-ie wel in je auto? Eindelijk vind je precies die staande lamp die je al tijden zocht, maar die gaat nooit in je eigen autootje passen. En wat dacht je van die planken voor je klus; fijn dat BAUHAUS ze voor je op maat zaagt, maar je krijgt ze nooit zelf vervoerd. Laat staan als je een heleboel – grote – spullen tegelijk koopt. Hoe krijg je het thuis?

Laat BAUHAUS bezorgen
BAUHAUS begrijpt heel goed dat niet iedereen de beschikking heeft over een bus of een aanhangwagen. Of dat je het misschien wel eng vindt om er zelf mee te gaan rijden, of vervelend vindt om weer iemand om hulp te vragen. Bij BAUHAUS is het vervoeren van je aankopen geen probleem. Als je bij ons producten koopt die te zwaar zijn, of met geen mogelijkheid in je eigen auto passen, kun je ze door BAUHAUS laten bezorgen. Wij bezorgen je aankopen snel, veilig en betrouwbaar.

Wij helpen graag
Je vindt de BAUHAUS bezorgservice in de bouwmaterialen drive-in. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie: wil je je aankopen thuis laten bezorgen? Heb je diezelfde dag nog materiaal nodig? Zij adviseren je over de beste optie om jouw producten thuis – of natuurlijk ergens anders op locatie – te laten bezorgen. 
 

Tarieven bezorgservice

 

Regio 1

Regio 2

Starttarief incl. 1 pallet

€ 30,00

€ 45,00