Zo maak je jouw interieur helemaal af!

Op onze deco-afdeling vind je alles om ervoor te zorgen dat de inrichting van je huis helemaal in jouw stijl is! Gordijnen, gordijnrails, jaloezieën, rolgordijnen, kussens, spiegels, lijsten, accessoires, klokken, canvas schilderijen, kaarsen, behang en zelfs kunstschilderbenodigdheden. Je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het bij ons!

Bovendien kun je bij ons (rol-)gordijnen op maat bestellen.  

Raamdecoratie op maat

Voor elke unieke situatie vind je bij BAUHAUS de perfecte raamdecoratie. Door middel van de juiste (rol-)gordijnen geef je een bepaalde sfeer aan elke ruimte. Bovendien is het geluidsdempend en voorkom je met raamdecoratie ongewenste inkijk van buitenaf.

Wij vervullen de meest uiteenlopende wensen. Onze gordijnstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende dichtheden en in uiteenlopende kleuren, stijlen en dessins. Bekleding voor schuine dakramen of metershoge toneelgordijnen, brandwerende jaloezieën of semi-transparante vitrage, gordijnen van flinterdunne organza of van stevig materiaal, het kan allemaal.  

Online je rolgordijnen samenstellen

Je kunt je raamdecoratie alvast online samenstellen, via onderstaande link. Je hebt hier keuze uit diverse soorten rolgorijnen en plisségordijnen, in diverse kleuren, soorten en maten. Heb je je keuze gemaakt? Dan ontvang je een bestelformulier in je mail. Daarmee kun je naar jouw BAUHAUS-vestiging om je bestelling te plaatsen. Zo kun je thuis alles op je gemak samenstellen en ben je in de winkel zo klaar! Wel zo relax. 

ThuisShutters op maat

Raamdecoratie op maat

 Shutters zijn fraaie, houten, horizontale lamellen die in elke stand instelbaar zijn. Overdag kun je ze helemaal openzetten of de lamellen zo draaien, dat je lichtinval optimaal is. 's Avonds doe je ze dicht voor privacy en extra comfort. Of je nu een gemiddeld raam hebt, of een rond raam, een openslaand raam, de shutters zijn voor elk raam op maat te maken. Er is ook een kunststof variant.