Vijftien afdelingen, voor ieder wat wils

We zijn erg trots op ons grote aanbod. Bij BAUHAUS vind je altijd wat je zoekt! Hierbij zijn onze pijlen gericht op het belangrijkste: alle bouwcentra leveren uitsluitend producten voor huis, tuin en werkplaats. Inmiddels bevat ons assortiment meer dan 120.000 kwaliteitsproducten in vijftien afdelingen. Bovendien hebben we innovatieve verkoopconcepten ontwikkeld, zoals de bouwmaterialen DRIVE-IN en BADKAMERLAND.

Uitstekende service voor de professionals

Middenstanders en andere bedrijven bieden wij een professioneel productpakket en een breed spectrum aan services. Wij maken het de professionals graag naar de zin. Ons aanbod bestaat daarom onder meer uit een topassortiment met prijsvoordelen bij de levering van grote hoeveelheden, deskundig advies en een exclusief serviceprogramma op het gebied van order picking en bezorging. Met de PLUS CARD is onze service voor bedrijven en middenstanders compleet.

Ecologische verantwoording

Niet alleen service, kwaliteit en een groot assortiment zijn de speerpunten van ons concept, ook een andere factor speelt een grote rol: duurzaamheid. Wij vinden het van groot belang dat de producten in ons assortiment op een niet-milieubelastende manier worden gemaakt. Zo heeft BAUHAUS zich al jaren geleden verplicht alleen gebruik te maken van gecertificeerd tropisch hout. Tuinmeubelen, oplosmiddel- en weekmakervrije verf of energetisch hoogwaardige componenten zijn andere voorbeelden van duurzame producten in het assortiment. Onze klanten kunnen daarom met een gerust hart producten bij BAUHAUS kopen: in elke productgroep bieden we zeer milieuvriendelijke alternatieven.

Een sterk team

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Het ontwikkelen en stimuleren van personeel staat daarom hoog op onze prioriteitenlijst. Tenslotte zijn het onze medewerkers die het BAUHAUS-concept naar de praktijk vertalen en elke dag opnieuw zorgdragen voor een uitstekende service. Het zorgen voor gekwalificeerd personeel is voor ons ook de sleutel van toekomstig succes. Dat maakt goede scholing belangrijk.