Kids Club 18 Mei

Wat was het gezellig bij de Kids Club zaterdag! Hopelijk vonden jullie het net zo gezellig.

Hier kun je de foto's vinden:

Foto's BAUHAUS Groningen

Foto's BAUHAUS Twente

Foto's BAUHAUS Venlo

BAUHAUS Kids Club

Kids Club
Zie jij je vader regelmatig met hamer en zaag in de weer en denk jij: dat wil ik ook? Of laat jouw moeder met verf en kwast een kastje er weer als nieuw uitzien en denk jij: kon ik dat ook maar? Of misschien is jouw oudere zus heel handig, of je buurman, en denk jij: dat leer ik nóóit! Bauhaus zegt dan: natuurlijk wel!

Bauhaus weet heel goed dat jong geleerd oud gedaan is. Om jou ook te laten zien hoe leuk klussen is, organiseren we daarom een paar keer per jaar een Kids Club in onze Bauhaus vestigingen. Ben jij tussen de vier en twaalf jaar? Wil jij ook leren hoe je iets in elkaar zet en het daarna mooi maakt? En wil jij natuurlijk gewoon lekker bezig zijn?! Kom dan naar onze Kids Club. Je maakt een leuk knutselwerk; een klok bijvoorbeeld, een vogelhuisje of een bloempot die je zelf schildert. Natuurlijk krijg je daar hulp bij. De professionele begeleiders van Kids Club zorgen dat jouw vogelhuisje écht een vogelhuisje wordt en niet een... brievenbus en jouw klok ook echt een klok. Nadat je je knutselwerk in elkaar gezet hebt, mag je het versieren. Helemaal zoals jij wilt: met verf, leuke knutseldingen of gewoon met allebei!

Je doet gratis mee met Kids Club en je mag je knutselwerk na afloop mee naar huis nemen. Leuk voor op je kamer, als cadeautje voor familie, vrienden of... de vogels in je tuin of op je balkon! Wil jij ook meedoen? Op onze Facebookpagina Bauhaus Kids Club zie je wanneer en waar de volgende Kids Club is en wat je gaat maken. Je hoeft je niet aan te melden; je bent welkom bij Bauhaus van 10.00 tot 16.00 uur. De Kids Club is altijd op een zaterdag. En nee hoor, je hoeft niet je eigen gereedschap mee te nemen. Bauhaus zorgt voor al het materiaal dat je nodig hebt; wij hebben tenslotte alles in huis!

Terwijl papa en mama een rondje doen door de vestiging kun jij jouw creatie op en top mooi maken!

Kids Club is

  • knutselworkshop voor kinderen
  • voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar
  • helemaal gratis!
  • tussen 10.00 en 16.00 uur
  • onder professionele begeleiding
  • zonder inschrijving vooraf

Kids Club video