De gezellige kerstdagen komen er weer aan: we besteden weer extra tijd en aandacht aan het feestelijk versieren van ons huis. Dit zijn de twee trends die dit jaar opvallen: de Scandinavian Christmas en de warm-industriële look. Misschien is de belangrijkste trend wel dat we onszelf willen laten zien in onze kerstdecoraties. We laten ons inspireren door onze eigen levensstijl en door wat we belangrijk vinden. Je kerstversiering is een afspiegeling van jezelf en je gezin. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid, dat zo bij deze feesttijd past.

Helemaal in de kerstgedachte, is onze Wensboom. Van 1 december tot en met 19 december kun je op onze kerstafdeling jouw kluswens in onze Wensboom hangen en wellicht laten wij jouw wens wel uitkomen! 

Voor welke stijl ga jij deze kerst?

Warm-industrieel
De warm-industriële trend borduurt voort op de stoere maar warme woonstijl van dit moment. Deze kersttrend combineert koele materialen en kleuren, zoals zwart en metaal, met lichte, warme tinten, warm textiel en hout. Het is stoer én gezellig.

Scandinavian Christmas
Scandinavian Christmas is een lichte, natuurlijke stijl. Decoreer bijvoorbeeld met dennenappels, eikeltjes, takjes en boomschors en natuurlijk heb je ook een échte kerstboom! De accessoires versterken de natuurlijke sfeer: rendieren, vacht-plaids en houtdecoraties. Kortom, een warm kerstgevoel.

Klassieke kerst
De klassieke kerststijl blijft populair, met de hoofdkleuren:
groen, rood, zilver en/of goud. Ook binnen deze stijl heb je
voldoende keus op onze kerstafdeling! 

Hoeveel lampjes?

Ken je dat? Heb je kerstverlichting uitgezocht voor in je boom, kom je er halverwege de boom achter dat je verlichting veel te kort is! En jij dacht in de winkel nog: 10 meter zal toch wel genoeg zijn?! Je kunt grofweg aanhouden dat je voor een boom van ca. 160 cm een snoer met 12 meter lampjes nodig hebt. Wil je geen lampjes-stress? Neem dan een kunstboom met vaste LED-verlichting. Dan ben je in één keer klaar! 

Opgeruimd staat netjes!

Super handig voor het netjes opbergen van jouw kerstspullen, zijn onze opbergdozen speciaal voor kerstballen, met verdeelvakken zodat je kerstballen heel blijven en de kerstverlichtingopberger, zodat je kerstverlichting niet in de knoop raakt! Zo voorkom je stress bij het uitpakken van je kerstspullen volgende jaar!

Kerstbomen

Kerstbomen in alle vormen en maken vind je op onze kerstafdeling

Wij hebben diverse kunstkerstbomen, in verschillende maten en modellen, met en zonder verlichting.

Wil je misschien wat anders dan zo'n groene boom? Dan kun je kiezen voor een houten kerstboom! Dit is helemaal volgens de laatste trend op intererieurgebied. We hebben ze in diverse soorten en maten. En ben je een beetje handig, dan kun je er natuurlijk ook zelf eentje maken!

Natuurlijk hebben we ook échte bomen: Nordmannsparren.

De mooiste kerstversiering

alles voor een mooie kerst

Wij hebben een groot assortiment kerstversiering. We hebben traditionele rode, gouden en zilveren kerstballen, maar ook diverse kerstdecoraties volgens de laatste trend!

Bovendien hebben we een groot assortiment kerstverlichting, in diverse soorten en maten. Dus zoek je warmwitte kerstverlichting voor je kerstboom van 2 meter? Of zoek je gekleurde, flikkerende lichtjes voor het boompje in je vensterbank? Wij hebben het allemaal!