Geniet van ons ruime assortiment vloeren en deuren

Op onze afdeling vloeren en afdeling deuren & kozijnen vind je een ruim assortiment. Bovendien hebben we een grote voorraad. Dat betekent, geen lange wachttijden vanwege bestelling, maar direct inladen! Daarnaast hebben we een ruim assortiment ondervloeren. Vraag advies aan één van onze medewerkers over het juiste type ondervloer voor jouw woning.

Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal praktische diensten, zoals de montageservice voor het installeren van vloeren of kozijnen, het lenen van onze aanhanger voor het vervoer van de spullen die je niet in je auto passen. En natuurlijk kan je gebruik maken van onze bezorgservice.

Laminaat van Logoclic – voordelig en hoogwaardig tegelijk

Logoclic biedt een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren. Bovendien heeft Logoclic ook elk toebehoren, dat je voor het leggen en voor het onderhoud van de laminaatvloer nodig hebt. Meer hierover vind je op de website van Logoclic.

Laminaatvloeren van Logoclic worden milieubewust en duurzaam vervaardigd. Het laminaat wordt voor 90 procent uit de duurzame grondstof hout gemaakt. En ook bij het design speelt de natuur een belangrijke rol: door de kleuren, de designs en de haptiek doet laminaat van Logoclic in slechts weinig dingen onder voor een echte parketvloer.

Groot assortiment binnen- en buitendeuren

Onze deuren zijn er in veel soorten en maten, met diverse glasopties. In de catalogus vind je alle deuren met de diverse opties. Bovendien staan er diverse sfeerafbeeldingen in, zodat je goed kunt bekijken welk type deur bij jou past.