Swingcolor latex als beste getest!

Swingcolor Latex als beste getest

Wat is goede verf? Dat is afhankelijk van verschillende factoren.
Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben we de latex op
verschilende punten laten testen door een onafhankelijk onder-
zoeksbureau (COT). De 'Arcticwit' van ons kwaliteitsmerk
Swingcolor blijkt de beste koop!

Verfafdeling

Wij hebben een zeer breed assortiment verfsoorten. Op de BAUHAUS verfafdeling vind je een uitgebreide selectie van merken, soorten en maten. Je hebt dus een enorme keuze: van een goede basislijn tot professionele verf, zoals Swingcolor Vakverven. Maar wij hebben ook bijzondere verfsoorten als Rust-Oleum en Resinence.

Op de verfafdeling van BAUHAUS vind je een groot scala aan kleuren en materialen. Staat de juiste kleur er niet kant en klaar bij, dan mengen wij deze voor je in ons verfmengcentrum.

Bijzondere verfsoorten

Op onze verfafdeling vind je een zeer breed assortiment verven. De BAUHAUS verfafdeling heeft een uitgebreide selectie van merken, soorten en maten. Je hebt dus een enorme keuze: van een goede basislijn tot professionele soorten, zoals Swingcolor Vakverven. Maar je kunt bij ons ook terecht voor bijzondere verfsoorten als Rust-Oleum verf en Résinence verf.

Rust-Oleum
Van plan dat oude kastje weg te gooien? Om van die lelijke salontafel haardhout te maken? Niet doen! Met de Rust-Oleum Chalky Finish meubelverf geef je oude - en nieuwe - meubels een tweede leven. Deze Rust-Oleum verf op waterbasis heeft een zachte, krijtmatte uitstraling en is perfect voor een klassieke, maar toch helemaal nieuwe, bijzondere look.

Eenvoudig in gebruik
Je kunt de Rust-Oleum verf rechtstreeks op blank of geverfd hout aanbrengen, maar ook op baksteen, steen of pleister of welk voorbehandeld hard oppervlak dan ook. Voor het beste resultaat zorg je natuurlijk eerst dat het oppervlak schoon, droog en stofvrij is. Als je de verf hier en daar wegschuurt, krijg je die authentieke vintage look. Voor het mooiste resultaat breng je twee lagen Rust-Oleum verf aan in verschillende kleuren voor je gaat schuren. Fraai! Rust-Oleum verf is er in verschillende prachtige kleuren.

Soorten Résinence
Met Résinence verf geef je keukenachterwanden, keramiek en tegels een helemaal nieuwe look. Resinence verf is er in drie verschillende soorten, geschikt voor verschillende doeleinden:

- Résinence Mineraal betonkrijt en magnetisch is geschikt voor muren, kookwanden, deuren en meubels. Het bedekt en egaliseert tegels en voegen, het is beschrijfbaar met schoolkrijt en het is sterk magnetisch.

- Résinence Mineraal beton is geschikt voor muren, vloeren, werkbladen en meubels. Het is hittebestendig, bedekt en egaliseert tegels en voegen en is er in de kleuren leisteengrijs, lichtgrijs en molgrijs. Afwerkvernis voor gebruik in natte ruimtes is apart verkrijgbaar.

- Résinence Gekleurde renovatiehars is geschikt voor keramiek, wand- en vloertegels. Het is sterkhechtend, je hebt geen primer nodig en het is er in acht verschillende kleuren.