Welkom op onze tegelafdeling

Tegels geven vorm aan je persoonlijke leefruimte. Dat kan een klassiek-stijlvolle badkamer met fijn glasmozaïek zijn of een trendy keuken met elegante designtegels.

De hoge tegeluitstallingen op onze uitstekend gesorteerde tegelafdeling geven je een goede indruk hoe onze tegels op jouw muren en vloeren zullen staan. Omdat BAUHAUS uitsluitend tegels van bekende merkproducenten inkoopt, bevatten onze tegels gegarandeerd geen schadelijke stoffen. En natuurlijk hebben wij ook tegels voor mensen met een allergie. Deze tegels zijn uitsluitend van natuurlijke materialen gemaakt.
 

Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en formaten ‒ laat je inspireren door onze hier uitgestalde tegels en kies de tegel die bij je leefruimte past. Als onderdeel van onze BAUHAUS-services zagen wij ter plaatse ook vensterbanken voor je op maat.

En ook voor zwembaden en bedrijfsruimtes hebben wij praktische oplossingen en altijd tegels op maat. Nadat je je keuze hebt gemaakt, kun je de bestelde tegels in onze bouwmaterialen drive-in ophalen en gemakkelijk in- of opladen.