Ruim assortiment tuinmeubelen

Als je een tuin of balkon hebt, vind je het vast en zeker belangrijk dat je ook één of meerdere fijne plekken hebt om te zitten. In de Stadstuin, ons tuincentrum, vind je dan ook een uitgebreid assortiment met tuinstoelen, tuinmeubelen en meer. Of je nu een complete tuinset nodig hebt of alleen een stijlvolle en comfortabele tuinbank: de keuze bij de Stadstuin is zeer uitgebreid. Ook voor een voordelige loungeset kun je uitstekend bij ons terecht. Bezoek voor de mooiste tuinmeubelen onze Stadstuin in Groningen, Twente of Venlo. De medewerkers van de Stadstuin zijn je graag van dienst. 

Aan tafel!

De zomers zijn mooier en we kunnen bovendien door middel van heaters en houtkacheltjes in het voorjaar en najaar ook lang buiten zitten. Heerlijk buiten eten hoort daar ook bij en dat doe je natuurijk het liefst aan een lekker ruime tuintafel. En of je nu gaat voor een complete tuinset met verstelbare loungestoelen, of voor een functionele tuintafel met vier hippe stoeltjes, bij ons vind je het allemaal.

Breng een bezoek aan de Stadstuin en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. En natuurlijk geldt ook hier weer: onze tuinmeubelen zijn altijd zeer scherp geprijsd. 
 

Allerlei soorten tuinmeubelen

Ben je op zoek naar comfortabele fauteuils, voor het zonrijke terras in je tuin of wil je gemakkelijk verstelbare tuinstoelen voor op je balkon? Kom naar de Stadstuin en ontdek een compleet, ruim en betaalbaar assortiment. Dat wordt voortaan lekker genieten op de mooiere dagen van het jaar. Gezellig met zijn allen bij de barbecue of geheel ontspannen een boekje lezen op je tuinbankje, wellicht in de schaduw van een heerlijke parasol. Weet je nog niet precies wat voor soort tuinmeubelen voor jouw situatie het meest geschikt zijn? Kom dan gewoon even langs. Dan kun je ons hele assortiment bekijken, en niet geheel onbelangrijk, even testen hoe het zit!