Uitgebreid assortiment barbecues in onze Stadstuin

Ruim assortiment barbecues voor de scherpste prijs vind je bij BAUHAUS!

De zomer is er meestal de meest geschikte tijd voor, maar tegenwoordig steken we de barbecue eigenlijk het gehele jaar door aan. Dit heeft niet alleen te maken met de verschillende soorten barbecues die er zijn (van een houtskoolbarbecue tot aan een elektrische barbecue), maar ook met het feit dat veel tuinen en terrassen steeds vaker beschikken over buitenverwarming. Bij de Stadstuin van BAUHAUS vind je een ruim assortiment barbecues: van een kleine tafelgrill tot aan een complete buitenkeuken.

Naast het assortiment van Weber hebben we ook een groot assortiment barbecues van onze zeer scherp geprijsde kwaliteitsmerken 'Grillstar' en 'Kingstone'.

Complete buitenkeuken

Wil je meer dan alleen een skottelbraai of bbq kopen voor in je tuin, dan kun je ook kiezen voor een complete buitenkeuken. Lekker buiten kokkerellen terwijl je contact houdt met de mensen die in je tuin aanwezig zijn. Of ga samen aan de slag met koken in je buitenkeuken en geniet daarna heerlijk van je kookkunsten en een lekker drankje op je nieuwe tuinmeubelen.

Laat je verrassen door het ruime assortiment op het gebied van barbecue en buitenkeuken in de Stadstuin van BAUHAUS. We zijn je graag van dienst met tips en adviezen.