Uitgebreid assortiment barbecues

De zomer is er meestal de meest geschikte tijd voor, maar tegenwoordig steken we de barbecue eigenlijk het gehele jaar door aan. Dit heeft niet alleen te maken met de verschillende soorten barbecues die er zijn (van een houtskoolbarbecue tot aan een elektrische barbecue), maar ook met het feit dat veel tuinen en terrassen steeds vaker beschikken over buitenverwarming. In de Stadstuin, ons tuincentrum, vind je een ruim assortiment barbecues: van een kleine tafelgrill tot aan een complete buitenkeuken.
Naast een ruim assortiment barbecues van Weber, hebben we vergelijkbare barbecues van onze kwaliteitsmerken 'Grillstar' en 'Kingstone'. Voor de complete barbecue-beleving vind je in onze Stadstuin ook diverse handige barbecue-accessoires en -benodigdheden. Bovendien ben je nergens voordeliger uit!

Complete buitenkeuken

Is koken je passie en wil je meer dan alleen een eenvoudige grill of barbecue voor in je tuin? Dan kun je ook kiezen voor een complete buitenkeuken. Lekker buiten kokkerellen terwijl je contact houdt met de mensen die in je tuin aanwezig zijn. Of ga samen aan de slag met koken in je buitenkeuken en geniet daarna heerlijk van je kookkunsten en een lekker drankje op je nieuwe tuinmeubelen.

Laat je verrassen door het ruime assortiment op het gebied van barbecue en buitenkeuken in onze Stadstuin. We zijn je graag van dienst met tips en adviezen.