De Stadstuin

De Stadstuin is een zeer groot tuincentrum en is onderdeel van BAUHAUS. Hier vind je werkelijk alles voor je tuin. Of het nu gaat om planten, tuinmeubelen, barbecues of tuingereedschap: alles wat maar enigszins met de tuin en bloemen en planten te maken heeft is hier aanwezig. Het tuincentrum de Stadstuin is meer dan dat. Behalve het ruime assortiment zijn ook de prijzen altijd zeer laag. Daarnaast bieden we uitstekende service en ons deskundige personeel staat altijd voor je klaar.

De leukste ideeën voor je tuin of balkon

Of je nu een enorm grote achtertuin hebt of het moet doen met een klein maar gezellig balkon: in ons tuincentrum vind je precies de spullen die je nodig hebt. Bovendien geven wij je ook nog allerhande tips en ideeën mee. Zo hebben we voor kleinere tuinen en terrassen allerlei oplossingen voor bloempotten, perken en plantenbakken. Is je tuin juist heel erg groot, dan zoek je wellicht eerder naar een sfeervol tuinhuis of een praktische tuinberging.

Een tuinwinkel van formaat

Bij tuinwinkel de Stadstuin leveren we alles uit voorraad. Dat houdt in dat ons tuincentrum groot van formaat is. Daarnaast komen onze planten en bloemen rechtstreeks van de tuinders af. Dan is het natuurlijk van belang dat ze mooi en vers blijven en onze transportpartners zorgen dan ook dat ze zorgvuldig vervoerd worden. We doen er werkelijk alles aan om jou te laten genieten van de mooiste bloemen en planten.

Vergaande service bij tuincentrum de Stadstuin

Een groot tuincentrum zijn is één ding: ook onze vergaande service wordt erg door onze klanten gewaardeerd. Zo kun je je geld terugkrijgen (of een andere plant uitzoeken) als je binnen 12 maanden na vakkundig poten en een goede groeiplek een klacht hebt over de door jou uitgezochte boom, plant of struik. Daarnaast maken wij ook gebruik van een unieke oppotservice. Je kunt ons dan de door jou aangeschafte plant direct in de pot die je had uitgezocht laten zetten in het tuincentrum.