Inpakken, schoonmaken en wegwezen

Naast alle producten om te bouwen, verbouwen en in te richten, heeft BAUHAUS ook een zeer ruim assortiment schoonmaakproducten, opbergproducten en verhuisproducten. Ons assortiment is zeer breed, van spullen voor huis-, tuin- en keuken tot professionele schoonmaakmiddelen in grote volumes. Naast bekende merken als HG en Brabantia, heeft BAUHAUS veel eigen merken in dit assortiment, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor elke ruimte in huis hebben wij het ideale opbergsysteem, van lichte systemen voor woon- of slaapkamer, tot zeer stevige opbergsystemen voor bijvoorbeeld kantoor of werkplaats. Zo kun je elke hoek in huis goed benutten.
 

Ontwerp je eigen inbouwkast

Ontwerp je kast

Naast een groot assortiment opbergdozen, opbergrekken, etc. kun je bij BAUHAUS ook een kast op maat laten maken. Deze kast kun je zelf ontwerpen. Bepaal de maten en richt de kast naar wens in en kies ten slotte de gewenste deuren. Voor elke ruimte is dit de ideale, ruimtebesparende oplossing!

Voor iedere ruimte de perfecte oplossing!

Dat is Solid Elements: een schuifdeurkast die volledig voor jou op maat wordt gemaakt en waar je jarenlang plezier van zult hebben. De schuifdeurkasten worden van vloer tot plafond en in elke gewenste breedte geproduceerd. Daarnaast kun je de kast indelen zoals je wilt. Voor iedere ruimte in jouw huis biedt Solid Elements de perfecte opbergoplossing die altijd past. Of dit nu een slaapkamer, woonkamer, werk- of kinderkamer, zolder of keuken betreft. Denk bijvoorbeeld ook aan de bijkeuken of een ruimte met een schuin dak. In onze catalogus kun je alvast kijken welke mogelijkheden Solid Elements biedt.