Motorboten, sloepen, rubberboten, kajaks, kano's en meer

Een goede boot is het uitgangspunt voor elke watersportliefhebber. Maar waar kun je een goede boot kopen en ook nog eens aanvullende bootonderdelen kopen? Juist, bij NAUTIC! Wij hebben allerlei soorten boten te koop, van een polyester boot tot een rubberboot en SUP's. Er is geen bootwinkel die een ruimer assortiment heeft dan wij, dus bij ons vind je vast en zeker wat bij je past! 

Op zoek naar een boot?

Weet je al welk type boot je kopen wilt? Bij BAUHAUS hebben we diverse boten te koop. We hebben bijvoorbeeld rubberboten en kajaks, maar ook diverse consoleboten en visboten. Van een polyester boot tot rubberboot en alle bijbehorende bootonderdelen: wij helpen je op weg in het water!

Wil je meer weten over de boten die we verkopen? Kom dan naar onze afdeling NAUTIC in de vestiging. Onze ervaren medewerkers geven je graag tips en advies. 

Bekijk de video van de motorboot Pegazus 550

Naast alle rubber boten, vissersboten en bootaccessoires, verkopen we ook complete motorboten. Eén van onze boten is de Pegazus 550. Deze motorboot kan worden uitgerust met allerlei extra opties, zoals een overkapping. Voor meer informatie kun je terecht op onze NAUTIC afdeling in de vestiging.