Boot onderhoud: NAUTIC helpt je verder

alles voor het onderhouden van je boot of sloep

Iedere bootliefhebber weet hoe belangrijk het is om een boot goed te onderhouden. Elk jaar even goed de boot poetsen en alle onderdelen van de boot reinigen is standaard. Maar soms is er iets meer onderhoud nodig. Dan wil je de boot schilderen of op de beste manier een (polyester) boot verven. Welk boot onderhoud je ook wilt verrichten, bij NAUTIC zit je goed voor al je onderhoudsmateriaal. Onze experts helpen je graag verder met duizenden producten uit voorraad! 

De beste merken voor bootonderhoud

Natuurlijk wil je de optimale producten gebruiken voor je boot. Daarom hebben we bij NAUTIC de beste merken opgenomen in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar producten van Yachticon, Epifanes, West System, International, Star Brite, Sikaflex kit of Nautical lak: bij ons vind je het. Zonder dat we het eerst hoeven te bestellen, want onze voorraad is zeer groot. Daardoor kun je supersnel weer verder met de boot reinigen en schilderen. Verheug je maar vast op het nieuwe bootseizoen.

Onderhoud dat je zeker elk jaar moet doen aan je boot:

  • Het schilderwerk reinigen en in de was zetten. Ook de gelcoat maak je jaarlijks schoon.
  • Controleer of er roestplekjes te vinden zijn op de boot en werk deze bij.
  • Repareer eventuele beschadigingen en maak scheurtjes dicht.

Kies ook voor de grootste afdeling in Nederland voor watersporttoebehoren. Wil je meer weten over het onderhoud van je boot? Kom dan naar onze afdeling NAUTIC in de vestiging. Onze ervaren medewerkers geven je graag tips en advies.