Kerst bij BAUHAUS

De mooiste tijd van het jaar

De gezellige kerstdagen komen er weer aan: we besteden weer extra tijd en aandacht aan het feestelijk versieren van ons huis. Met kerst kun je tegenwoordig alle kanten op. De klassieke versiering is terug van niet-weggeweest en de trend met houten versieringen van de Scandinavian Christmas zie je ook dit jaar weer. Verder is de trend dit jaar, net als bij het interieur, natuurlijk en daarbij dus groen- en aardetinten. Maar nog belangrijker is dat we tegenwoordig een eigen touch willen geven aan de kerst. Je kerstversiering is een afspiegeling van jezelf en je gezin. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid, dat zo bij deze feesttijd past. 

Ook voor al je kerstdecoraties, ga je naar BAUHAUS

Kerstverlichting: hoeveel meter snoer?

Kerstverlichting van Bauhaus

Ken je dat? Heb je kerstverlichting uitgezocht voor in je boom, kom je er halverwege de boom achter dat je verlichting veel te kort is! En jij dacht in de winkel nog: 10 meter zal toch wel genoeg zijn?! Hier is een handig vuistregeltje voor: neem de hoogte van de boom in centimeters, deel dat door tien en maak daar meters van. Zo weet je grofweg hoe lang je kerstsnoer moet zijn voor de ultieme kerstsfeer. Bijvoorbeeld: je boom is 180 centimeter hoog, 180 gedeeld door tien is 18 meter. En als je dan toch lampje te kort komt? Met een koppelbaar lichtsnoer kun je makkelijk een paar meter toevoegen.


Het ideale kado voor kerst

Iedereen vindt het leuk om met zijn huis of tuin bezig te zijn – met stoer gereedschap, een stevige schep of fijne kwast, of met het afstylen, met mooie gordijnen, kussentjes en elegante decoraties. Je doet dan ook iedereen een plezier met de kadokaart van BAUHAUS! De kaart is geldig op ons hele assortiment.

Gratis warme chocomel

Gratis chocomel bij BAUHAUS in december

Binnenkort bij BAUHAUS, onze kerstdames! Zij delen warme chocomel uit. De kerstdames vind je in onze Stadstuin. 

De kerstdames zijn in alle BAUHAUS-vestigingen aanwezig op:

zaterdag 8 december   10.00 - 16.00 uur
zondag   9 december   12.00 - 16.00 uur

zaterdag 15 december 10.00 - 16.00 uur
zondag   16 december 12.00 - 16.00 uur