Gereedschap voor elke klus

vijf jaar BAUHAUS garantie

Al is je klus nog zo klein of nog zo groot, je kan pas aan de slag wanneer je het juiste gereedschap in huis hebt. Dus als je tóch bij ons bent voor al je klusmateriaal, breng je natuurlijk ook meteen een bezoek aan de afdeling gereedschap.

Op deze afdeling vind je het juiste gereedschap voor iedere klus. Of je nou in de tuin, de badkamer, keuken of huiskamer aan de slag gaat, professioneel of voor jezelf, onze medewerkers helpen jou graag op weg. Ons gereedschap heeft niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, op alle elektrische en gemotoriseerde machines krijg je maar liefst vijf jaar garantie. Zo kan je met een zeker gevoel aan de slag!

Groot assortiment topmerken

 Bij BAUHAUS vind je een uitgebreid assortiment van verschillende topmerken. Daardoor vindt iedere professional exact wat hij nodig heeft. Alleen maar af en toe een schilderijtje ophangen? Een aanbouw aan je huis maken? Het maakt niet uit: wij hebben zeker die hamer of de zware machines die je zoekt. Zo hebben we instapmodellen, maar ook professioneel materieel en superkrachtige machines; allemaal van de beste merken. Ook een verstandige keuze zijn onze eigen kwaliteitsmerken; daarmee krijg je veel gereedschap voor weinig geld. Voor elektrisch handgereedschap kunnen wij dan Toolson adviseren. Als je tuingereedschap nodig hebt, kies je voor Gardol en voor het handgereedschap is Wisent ons eigen kwaliteitsmerk. Zo weet je dat je nooit te veel betaalt, maar dat het gereedschap doet wat het moet doen.

Voordelige keus

Als je er niet te veel geld aan wilt uitgeven, bijvoorbeeld omdat je niet zo vaak klust, zou je eens naar onze basislijn kunnen kijken. De tuinmachines van Hurricane en de elektrische gereedschappen van Alpha Tools bijvoorbeeld zijn weliswaar voordelig geprijsd, maar perfect voor de lichte klussen. Kom eens een kijkje nemen op onze afdeling gereedschap en laat je door onze deskundige medewerkers voorlichten over welk gereedschap het beste past bij jou en je klus.

Vergeet ook niet om onze afdeling ijzerwaren te bezoeken. Hier vind je alle spijkers, moeren, bouten en andere ijzerwaren die je nodig hebt bij jou klus. 

Cadeautip!

Gaat jouw zoon of dochter binnenkort het huis uit? Geef hem of haar dan een gereedschapskist cadeau! Bij ons kun je een perfecte eerste gereedschapskist met allerlei basisgereedschappen samenstellen. Natuurlijk kun je ook kiezen uit een van de kant-en-klare sets! 

Met wat handgereedschap, zoals schroevendraaiers, een baco en een hamer en een 12 V of 14 V accuboormachine kunnen ze de meeste klusjes zelf uitvoeren in hun nieuwe huis of studentenkamer. Geen omkijken meer naar!