Inrijden - Inladen - Uitrijden

Zo werkt het: je rijdt gewoon met je auto of bestelbus de bouwmaterialenhal in en laadt de producten in. Indien nodig helpen onze medewerkers je hier graag bij. Bij het uitrijden betaal je aan de kassa, zo ben je snel weer op weg naar je klusproject!

Voor bouwprofessionals, bedrijven en particuliere klanten beschikt de bouwmaterialendrive-in over een compleet en professioneel productassortiment. Dat betekent snel en ongecompliceerd je bouwmaterialen voor bouw en verbouwing, reparaties, isolatie of dakbedekking inslaan.
 

De voordelen van de bouwmaterialen drive-in

In de Bouwmaterialen drive-In bespaar je jezelf het zoeken naar een parkeerplaats en win je dus kostbare tijd. De Bouwmaterialen drive-In is zo ingericht dat het inkopen van volumineuze producten je extra makkelijk wordt gemaakt. Niet alleen een enorme keus, maar ook grote hoeveelheden ‒ je hoeft alleen nog maar toe te slaan. Voor grote hoeveelheden gelden natuurlijk ook bijzonder gunstige prijzen. Ook in de drive-in adviseren we je graag persoonlijk.

Naast productadvies biedt het BAUHAUS PROF DEPOT veel praktische diensten aan, zoals de bezorgservice, verhuurservice, bestelservice en klaarzetten van bestellingen.