Zo luxe zat je nog nooit op het toilet!

Zelfs van de kleinste ruimte in huis kun je een sfeervolle ruimte met een luxe uitstraling maken. Met de nodige gadgets maak je er écht iets bijzonders van. Al eens een toilet met verwarming of led-verlichting gezien bijvoorbeeld? Of een stankloos toilet bezocht? 

Stankloos toilet, wat wil je nog meer!

Geberit Stank hoeft niet te stinken

Ja, het bestaat echt: een stankloos toilet. Dat daar behoefte aan is, blijkt wel uit het onderzoek dat toiletfabrikant Geberit deed: maar liefst 80 procent van de mensen stoort zich aan stank op het toilet. En daarom introduceerde Geberit DuoFresh, een toiletsysteem dat stank direct vanuit de
toiletpot verwijdert.
Hoe het werkt? De geurzuivering voert nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot. Het filter neutraliseert de geur, waarna de ventilator de frisse lucht terug de toiletruimte inblaast. Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt vervolgens voor een frisse spoeling. Zo hoeft stank niet te stinken.

  • Stank wordt direct vanuit
  • de toiletpot verwijderd
  • De stinklucht wordt gefilterd
  • tot heerlijk frisse lucht
  • Een toiletblokje achter de plaat zorgt voor een frisse spoeling

Gescheiden toiletten

Steeds vaker worden urinoirs geplaatst. Handig voor de mannen, maar ook voor vrouwen heeft het een groot voordeel: nooit meer een omhoogstaande toiletbril of nattigheid rondom het toilet! De heren maken immers gebruik van het urinoir. Urinoirs zijn er in veel soorten en maten.

Zo zit je wel heel leuk

Een gewone toiletbril is allang niet meer de enige mogelijkheid. Integendeel, ze zijn er in alle soorten en dessins. Een opvallende
toiletgadget op dit moment is de toiletzitting met led-verlichting. Het geeft een bijzonder effect, zo’n verlichte bril! Het licht gaat automatisch aan zodra het donker genoeg is. Bijzonder handig als je bijvoorbeeld kinderen hebt die 's nachts naar het toilet gaan. Dan hoeven zij niet meer het grote licht aan te doen!