In een paar stappen je badkamer renoveren

Laat je inspireren
Er is zóveel keus in badkamers dat het heel belangrijk is om te weten wat er allemaal mogelijk is. Laat je dus eerst inspireren, zodat je weet wat je wel en niet wilt. Om hier achter te komen kun je een badkamershowrooms bezoeken. Daar ontdek je wat er allemaal mogelijk op het gebied van baden, douchen, badkamermeubels en bijpassende accessoires. Er is een zee aan armaturen, sanitair en tegels.

Kies de stijl
Eenmaal geïnspireerd, kun je beginnen aan het leukste onderdeel: het uitzoeken van sanitair en tegels. Er is ontzettend veel keus. Bad of douche, of een combinatie van beide. Een neutrale uitstraling, industrieel of met kleur. Wat kleur betreft, is het advies eigenlijk altijd: neem in een grote ruimte een donkere vloer en in een kleine ruimte een lichte vloer. Natuurlijk is die keuze aan jou. Soms is buiten de lijntjes kleuren juist leuk. Maar dit advies is er niet voor niets: donkere tinten absorberen licht waardoor een ruimte optisch een stuk kleiner lijkt en lichte tinten doen precies het tegenovergestelde, zij weerkaatsen licht waardoor een ruimte groter oogt.

Kies de werkwijze
Veel renovaties in de badkamer kunnen zelf worden uitgevoerd. Met het juiste advies van specialisten weet je zeker dat je met de juiste materialen werkt. Een badkamer professioneel laten inbouwen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Beginnen met renoveren
Als je gekozen hebt om alles uit te besteden, wordt alles voor je geregeld. Liever zelf uitvoeren? Dat kan ook. Breng in kaart wat nodig is voor de renovatie en vraag zo nodig advies bij een professional of medewerker van de sanitairafdeling. Maak een budget en een planning en probeer daar gedurende de renovatie zo min mogelijk van af te wijken. Mocht je problemen ondervinden met bijvoorbeeld elektra of de riolering, schakel dan een professional in. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt en je houdt meer tijd over voor de finishing touch! 

Eén aanspreekpunt

De all-inclusive 360°service.
In vijf simpele stappen naar de badkamer van jouw dromen. Voor de probleemloze uitvoering van een badkamerrenovatie of een complete badkamerverbouwing zijn vakkundige planning, coördinatie en uitvoering onmisbaar. De jarenlange ervaring van onze montagecoördinator garandeert dat alle taken door de juiste vakman worden uitgevoerd. Wij werken op basis van een vaste prijs zonder nacalculatie en verlenen garantie op de complete badkamer. Eenvoudig mogelijk gemaakt door BADKAMERLAND.

Maak je badkamer af, met een frisse, nieuwe badmat!

Je maakt je badkamer af met nieuwe, frisse accessoires, zoals een nieuwe badmat. Ook leuk is een plant op de badkamer! Dit voegt kleur en leven toe aan je badkamer. Veel planten zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Het voordeel aan dat ze in de badkamer staan, is dat je ze dan vrijwel geen water hoeft te geven! 

Verwarming en handdoekenrek in één

Multifunctionaliteit is zeer wenselijk in een kleine ruimte. Een designradiator is daarom uitermate geschikt voor je badkamer. Je verwarmt de badkamer en je kunt je handoeken eraan ophangen. Bovendien kun je je afdrogen met een heerlijk verwarmde handdoek.